Trustpilot

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Nem Auto har det aldrig været nok for os, ene og alene at købe og sælge biler. Vi har altid stræbet efter at kunne tilbyde vore kunder den bedst tænkelige oplevelse i forhold til det at købe en brugtbil, men også i forhold til vedligehold og servicering af denne. Derfor kan vi udover at skaffe din “nye” brugte bil også tilbyde dig følgende produkter & ydelser: Nye dæk og fælge, dækskift, afbalancering af dæk, folie-indpakning af bil, og meget andet.

En unik brugtbil-indkøbsoplevelse


Din bil er en af de vigtigste maskiner i hverdagen. Det er nu om dage en absolut nødvendighed til at tage til og fra arbejde, tage børnene til og fra friteds-aktiviteter, til og fra indkøb mm. Derfor er det vigtigt at man servicerer, og passer godt på sin bil, så den er sikker og holder så længe som overhovedet muligt.

At købe en brugt bil kan være en frustrerende og udmattende oplevelse. Derfor stræber vi hos Nem Auto i Skovlunde efter at tilbyde et alternativ til den traditionelle bilkøbsoplevelse. Hos os tilbyder vi så meget mere i forhold til køb af ny bil: Kvalitets kundeservice, finansieringsmuligheder, beskyttelsesplaner, service og reparationsaftaler for livet på dit nye køretøj. Vores opmærksomme personale vil bestræbe efter at sikre, at du altid får den bedst tænkelige rådgivning, de bedste pris og oplevelse, når du handler hos os. Vi beskæftiger os udelukkende med salg af brugte biler der er klargjort på eget værksted.

Biløkonomi og finansiering


Hos Nem Auto er vi ikke kun et bilhus, vi er også din lokale sparringspartner og seriøse rådgiver. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen fra valg af bil, testkørsler og til køb af bil udfra dine behov. Vi rådgiver indenfor biløkonomi og finansiering, vi guider dig igennem junglen af forsikringer og privatleasinger, og samtidig giver vi dig det totale overblik gennem en serviceaftale, så du ikke skal bekymre dig om reparationer og serviceeftersyn.

Vi har samarbejdsaftaler med de største finansieringsselskaber, og kan være behjælpelige med at indhente og vælge imellem de bedste tilbud.

Kontakt os

Fang os via vores kontakt informationer eller ved at besøge vores værksted.